Onze nieuwe tarieven voor 2020 zijn bekend

Bibliotheek Het Groene Hart

Mijn Menu   |   Catalogus   |   Openingstijden   |   Nieuws

Tarieven in 2020

Per 1 januari 2020 stijgen de tarieven van het Klein-, Standaard- en Plus-abonnement. Voor voltijd studenten tot 30 jaar en scholieren blijft de mogelijkheid tot korting bestaan op een Standaard- en Klein-abonnement. Ook wijzigen we de tarieven voor het aanvragen en reserveren van materialen.
  Bekijk hier de nieuwe tarieven

Een nieuwe uitdaging na je 50e

Kom naar de bijeenkomst
Waar loop je als 50-plusser tegenaan bij het zoeken naar een nieuwe baan? En wat kunnen uitzendbureaus hierin bieden? Donderdag 5 december is ErvarenJaren gastspreker tijdens de Walk&Talk in Bibliotheek Woerden.

Boekverkoop Bibliotheek Kamerik

Elke jaar vullen we de kasten met mooie nieuwe aanwinsten. Dat betekent ook dat we afscheid moeten nemen van oudere boeken. In Kamerik kun je nu tot 31 december terecht om voordelig je boekenvoorraad aan te vullen.

Openingstijden Bibliotheek Kamerik

Kom jij bij ons werken?
Bibliotheek Het Groene Hart is momenteel op zoek naar een gastvrouw/gastheer in Woerden, Zegveld of Harmelen (vrijwilligersfuncties), Taalhuisvrijwilligers en een Medewerker PR, Communicatie & Marketing.
  Bekijk onze vacatures

Expositie Bibliotheek Oudewater
Schilderen met hitte op een stukje natuur. De expositie is te zien t/m 10 februari 2020.

Vier kerst met verhalen en muziek in Bibliotheek Woerden
Kom luisteren en genieten van muziek en verhalen onder de kerstboom in Bibliotheek Woerden.
  Bekijk hier onze agenda

Fb   Insta   Insta