We mogen weer!
 
Programmaoverzicht   |   Kaartverkoop   |   Contact
 
S

Dit najaar kunnen we weer een mooi programma neerzetten. Maak je klaar voor cabaret, mooie muziek en de leukste jeugdvoorstellingen. We ontvangen je graag weer in de cultuurhuizen op de Utrechtse Heuvelrug. 
Binnenkort vind je overal de brochure. Kan je daar niet op wachten? Kijk voor het volledige programma op onze website. 

Alle voorstellingen vinden plaats op anderhalve meter en met een checkgesprek vooraf. We maken op dit moment geen gebruik van de Corona Check-app. Mocht dit in de toekomst veranderen, dan communiceren we dit op de website en brengen we kaartkopers via de mail op de hoogte. 

 
Bekijk het hele programma   S
 
S
10 september 2021 | 20:15 | Amerongen
 

In zijn tweede solovoorstelling laat Nederlands grappigste barman en cabaretier je lachen om herkenbare, grappige, soms gênante maar ook persoonlijke verhalen uit de horeca. Er valt vooral veel te lachen deze avond om Arjan’s typische humor met af en toe een rauw randje. Maar even serieus: hoe moet het nu verder met de horeca…. is het inmiddels letterlijk sluitingstijd?

 
Lees meer   S
 
25 september | 20:15 | Amerongen
 
Een voorstelling van Nol Havens waarin al zijn bekende liedjes voorbij komen (1 Kopje Koffie, Suzanne, Als ze lacht dan lacht ze echt, etc..), maar ook nieuwe liedjes en veel mooie verhalen. Soms met een traan, maar meestal met een gulle lach en bij vlagen hilarisch.
 
Lees meer   S
 
S
8 oktober 2021 | 20:15 | Allemanswaard
 

Waan je op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat je verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap. Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

 
Lees meer   S
 
 

Joes Boonen - Deze ridder zegt nee! (3+)

Ridder Finn doet altijd wat hem gezegd wordt, maar op een dag zegt hij ineens nee op alles! Hij weigert zelfs naar binnen te vluchten als er een grote rode draak aankomt. Gelukkig blijkt de draak helemaal niet zo gevaarlijk te zijn en is hij zelfs een beetje eenzaam… net als Finn.

 
Lees meer   S
 
Jeritza Toney - Waar is mijn lach? (4+)

Jeritza vertelt verhalen, zingt en speelt muziek in nauw samenspel met het publiek, voor jong en oud. Deze voorstelling gaat over een lach die… kwijt is!
Stel je voor je wordt wakker. Je zit rechtop in je bed en dan ineens… is je lach verdwenen.
 
Lees meer   S
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw  
 
S