de Bibliotheek Z-O-U-T
 
 
 
 
Collectie   |   Agenda   |   Openingstijden   |   Contact
 
 
 
Tijdens de Kinderboekenweek van 6 tot en met 17 oktober organiseert de Bibliotheek Z-O-U-T verschillende online en offline activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van beroepen, onder het motto Worden wat je wil.
Kom tijdens de Kinderboekenweek naar één van de vestigingen en laat je kind(eren) de talententester of stickerspeurtocht spelen of één van de speciale games.
Er zijn zelfs twee geweldige kindervoorstellingen.
 
Alles over de Kinderboekenweek   S
 
 
 
Dit najaar hebben we weer een mooi programma kunnen neerzetten. Denk aan cabaret, mooie muziek en de allerleukste jeugdvoorstellingen. We ontvangen je graag in de Cultuurhuizen op de Utrechtse Heuvelrug.
De brochure met het complete programma ligt voor je klaar in één van de vestigingen op de Utrechtse Heuvelrug. Nieuwsgierig? Bekijk dan meteen het volledige programma op de website.
 
Naar het theaterprogramma   S
 
 
De ruimte van de Bibliotheek is bij uitstek geschikt om eens gezellig met iemand een praatje te maken. Om dat nog makkelijker te maken organiseren meerdere vestigingen een wekelijkse, vrij toegankelijke koffie-inloop onder de naam: de Zoute Inval. Onder het genot van koffie of thee ontspannen en ontmoeten. Ook zijn er activiteiten die een speciale invulling krijgen zoals discussies, creatieve- of informatieve workshops. De toegang is gratis. Bij enkele activiteiten is daar een uitzondering op.
 
De komende activiteiten   S
Heb je vragen over de digitale overheid of een digitale cursus?
 
Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig.

Kun je wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft? Of zou je graag beter met een computer of tablet willen kunnen werken? Kom langs in de Bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt.
Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.
Je hoeft geen lid te zijn.
 
Meer informatie   S
 
 
 
 
 
 
 
Altijd al willen weten hoe de boeken bij de Bibliotheek binnenkomen en wat er allemaal bij komt kijken voordat ze uitgeleend kunnen worden?
In deze video nemen we je mee in het proces.
 
Bibliotheken worden beschouwd als doorstroomlocaties, daarom is er voor een gewoon bezoek aan de Bibliotheek geen coronatoegangsbewijs nodig. Voor sommige activiteiten en de theatervoorstellingen wel.
Mocht je er niet uitkomen met het installeren van de CoronaCheck-app, dan helpen we je graag verder op weg in de Bibliotheek.
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw  
 
S