Programmering Cultuurhuizen
 
Programmaoverzicht   |   Kaartverkoop   |   Contact   |   Instagram   |   Facebook
 

Afgelopen dinsdag kwam het verlossende woord; de theaters gaan weer open! In deze nieuwsbrief lees je over de voorstellingen in februari, de nieuwe folder en verplaatsingen. Tot snel in de cultuurhuizen! 

 
 
 
 
Helaas is de voorstelling De Mattheus Passie op 18 april verplaatst naar 25 maart 2023. De gezondheid van Jan Rot laat het helaas niet toe om de voorstelling dit jaar te spelen. Neem voor vragen contact op via programmering@bibliotheekzout.nl
 
 
 
 
Abel en Krijn logeren voor het eerst bij opa en oma op zolder. Zodra het licht uitgaat, komt de kamer tot leven. De twee neven nemen ons mee in een wereld waarin alles kan. Zal het Abel en Krijn lukken om de zon op te laten komen als het ochtend wordt?

Zondag 12 februari 2022, 15:00 | Cultuurhoek Driebergen (jeugdvoorstelling, 4+)
 
Lees meer   S
 
 
In Idyllen gaat zangeres en theatermaker Oukje den Hollander aan de hand van teksten van schrijver Ilja Leonard Pfeijffer op zoek naar hoe te leven en lief te hebben in een wereld die steeds harder lijkt te worden. Oukje zette, samen met multi-instrumentalist Marijn Korff de Gidts, gedichten uit de bundel Idyllen op muziek. De nummers vormen de rode draad van deze voorstelling over verlangen en onrust. 

Zondag 27 februari 15:00 | Allemanswaard, Amerongen
 
Lees meer   S
 
Klaas Prins - Exodus
Cabaretier Klaas Prins schaamt zich overal voor. Hij is bijvoorbeeld bang dat iemand erachter komt dat hij stiekem een nerd is. Of dat je aan de streepjes op zijn shirt kan zien dat hij zijn streefgewicht nog steeds niet gehaald heeft. 
In zijn tweede voorstelling Exodus gaat cabaretier en muzikant Klaas Prins op zoek naar het nut van schaamte. Waarom schaam je je, en belangrijker nog: hoe kom je er van af?

Vrijdag 18 februari 20:15 | Allemanswaard, Amerongen
 
Lees meer   S
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw  
 
S