de Bibliotheek Z-O-U-T
 
 
 
S
 
Collectie   |   Nieuws   |   Agenda   |   Openingstijden   |   Contact
 
of jong...
 

Vijftien jaar, zo lang bestaat de Bibliotheek Z-O-U-T alweer. Geen officieel jubileumjaar, toch vinden wij het wel een feestje waard. Juist nu!

Wie jarig is trakteert. Zo ook wij. Dus kom langs. Vanaf 15 juni vieren wij 15 jaar ZOUT. Vier het feestje mee! Voor alle leden hebben wij een attentie. Altijd leuk.

 
Vier met ons mee!   S
S
Extra lange uitleentermijn tijdens de zomervakantie
 
Lekkere lange zomerdagen - vakantietijd - tijd voor jezelf, tijd voor een boek! Van 19 juli t/m 28 augustus zijn er aangepaste openingstijden. De uitleentermijn is 6 weken én je kunt 5 boeken extra lenen!
Een mooie zomer toegewenst.
 
zomeropenstelling   S
Jij bent de beste verhalenverteller!
 

Kom tussen 14 en 26 juni naar de BoekStartdagen in de Bibliotheek. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen een extra hartelijk welkom. Ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Haal je Boekstartkoffertje op of kom boekjes lenen voor je baby of dreumes.

Tijdens de BoekStartdagen krijg je, naast het koffertje, een Groeimeter en 2 Mijlpaalkaarten. Ook maak je kans op een paar BoekStartsokjes.
Meer weten over voorlezen? Klik op de knop. Zo word jij de beste verhalenverteller!

 
naar BoekStart   S
 

Boek ’n Trip komt eraan! Tijdens deze zomeractie van Jeugdbibliotheek.nl kunnen kinderen en jongeren de mooiste verhalen beleven tijdens de zomervakantie. Gewoon op een telefoon of tablet. Ze downloaden simpelweg de leukste lees- en luisterboeken met de gratis online Bibliotheek-app. Ook als ze nog géén lid zijn van de bieb. De actie loopt van 1 juli t/m 31 augustus. Het account stopt automatisch.

 

 
Boek 'n trip   S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw  
 
S